Здравейте , одрах си колата от дясната страна между двете врати като надраното обхваща и 2-те врати и дори има и вдлъбване но е без остър ъгъл ... Имам каско и утре ще се разправям с него , но искам да попитам ако някой друг има подобни преживявания да сподели какжи пари са му отпуснали от застрахователната фирма и каде е ходил да оправя вдлъбванията и боята ... Колата ми е 156-ца TS 1.8 , и да кажете горе доло какви пари вземат за направата на тези неща.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за ремонт на драскотини
Collapse
X
-
виж дали колата може да се прави в доверен сервиз-най лесно е.иначе струва около 140-150 лева на елемент.редовно съм по сервизите.на огледа може да ти искат и регистрирана щета на 112.според мен най-добре е да твърдиш че е станало на паркинг.просто утре като станеш звъниш на 112 и казваш че си си намерил колата одрана пред вас.има и вариянт за ремонт само на драскотините има две места който знам.на едното оправиха драскотина без никакъв проблем въобще не личеше.ако си с каско в армеец или дзи и имаш право на доверен сервиз мога да съдействамНяма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
-
Предполагам си от София, за тук немога да ти помогна, но за много повече одрано по предната врата и калника на едно място в Кюстендил ми го оправиха за 80 лв, а от каското го оцениха на 200 лв. Сега ако някой почне, ама то там толкова е и качествено и нз си какво, искам да кажа, че няма никакви следи след ремонта по колата и държи така вече 1 година.Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
Comment
-
Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщениеМного скъпо в тая София, аз си я правя за 80лв на детаил. Ако е по голям 100лв, каското ми изплащат по 110-130лв156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Кажете някои сервиз в София защото сега като си видях колата и двете врати са ми надрани до ламарина с нещо остро с по две линий.Утре ще ходя да си взема парите за стара щета и ще заведа нова.От каското ще помислят,че го правя нарочно.Ама ако го хвана тоя ще
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеАбе и в София има по толкова, Рокен Рола не ги гледай, надути цени само...Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
Alfa Romeo 156, 2.0TS
Comment
-
80лв качеството се предполага да не е на ниво, но като се има на предвид какъв "насран" цвят е моята, съм доста доволен. Даже човека ми я изправя като има неравности, китосва и всичко останало !sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Burkan Покажи съобщениеМного скъпо в тая София, аз си я правя за 80лв на детаил. Ако е по голям 100лв, каското ми изплащат по 110-130лв
Ако човека работи с качествени материали....... е с тия 80лв ще умре от глад.
За справка база от Световрачане 15лв за литър. Хубава база около 70лв за литър. Цените за лака отново са същите, но разликата в качеството е огромна.
П.С за тази фиеста материалите за цялото пребоядисване бяха около 400лв. Колата не струва толкова, но две години не е променила нито цвят нито блясък.
Comment
-
Да колега и ти си прав, не казвам че е кой знае колко качествено, но важното е да изглежда добре, тъй като всяка година най-малкото врати трябва да боядисват. Българина и свикнал като си отавя вратата да му е по широчко и отваря с сила вратата без да мисли за колата спряла до него. При градко каране и спиране на тясни места е задалжително всяка година да се минава боя, пък ако мислим за качествено идва малко нанагорнище.sigpic
Alfa Romeo GT JTD 16v `04
Alfa Romeo 147 JTD 8v `02 ex
Fiat Bravo GT TD100 `97 ex
Comment
-
Първоначално публикувано от chavetoo Покажи съобщениеЗа боядисването на един детайл се дават по 200гр боя за да стане както си трябва. Да може да се ръсне отгоре и да има цвят...... но няма да е както си трябва. Това е когато е база и лак.
Ако човека работи с качествени материали....... е с тия 80лв ще умре от глад.
За справка база от Световрачане 15лв за литър. Хубава база около 70лв за литър. Цените за лака отново са същите, но разликата в качеството е огромна.
П.С за тази фиеста материалите за цялото пребоядисване бяха около 400лв. Колата не струва толкова, но две години не е променила нито цвят нито блясък.
остй тааааа работа.......
Вчера си говоря с един от Сапарева баня и му викам боядисване на броня мин. 100лв.
Той ми вика, при вас мой да е 100лв. ма при нас е 50лв.
А дали ще е по-добро........ божа работа.....sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment